fbpx

Live by Carlia - där upplevelser tar dig till nya höjder och tiden står stilla.

Vi ger dig oförglömliga stunder genom musik. Är du redo att följa med på en resa du aldrig vill att ska ta slut? 

Om Live by Carlia

Välkommen till Uddevallas mest heta och levande scen!

Här är det inget annat än underhållning som gäller. Vi strävar efter att erbjuda den breda publiken en oslagbar upplevelse, oavsett musiksmak. Från dansbands-lovers till rockrebeller, countryentusiaster till popälskare.

Och när det kommer till att stilla hungern, behöver du inte leta längre än vår fantastiska restaurang Eat by Carlia. Vi kombinerar ofta (men inte alltid) våra fenomenala spelningar med en förstklassig middag som kittlar smaklökarna och får dig att njuta av varje tugga.

Och för dig som vill ladda upp och skapa en härlig stämning innan showen är Pub 1803 vår ultimata samlingsplats för att boosta energin och höja förväntningarna inför kvällens festligheter.

Våra evenemang

Musikaliska cocktails

Vi är inte rädda för att blanda stilar och skapa en helt unik musikalisk cocktail som får pulsen att stiga. Det är på Live by Carlia som magin skapas, där musiken förenar och energin flödar.

Boka dina biljetter redan nu och säkra din plats till en upplevelse som kommer att bli legendarisk. Vi väntar på dig. Vi är redo att ge dig en kväll som du sent kommer att glömma. Häng med oss på Live by Carlia – där musiken lever och stämningen är oslagbar!

Är ni ett företag som önskar boka ett av våra evenemang? Skicka ett mail till event@carlia.com.

John Lundvik Dinner show I Uddevalla på Live by Carlia

Boka ditt egna event

Letar du efter lokal till ditt nästa evenemang?

We’ve got you covered! Vi på Live by Carlia erbjuder möjligheten att hyra vår lokal för en mängd olika tillfällen, inklusive bröllop, fester, kick-off, mässor och stora konferenser. Lokalen kan rymma upp till 350 personer för sittande middagar och evenemang. Är lokalen perfekt för dig? Då är vi redo att ta hand om dig!

För att boka eller få mer information, skicka en förfrågan till event@carlia.com.

Av Carlia. By Carlia.

Hotell, restaurang, pub, musik och glassbar. Allt under ett och samma tak. Vi vågar påstå att här, hos oss, finns den ultimata hotspoten för familjer, kompisgäng, turister eller affärsresenärer. Det är den perfekta platsen för nätverk på dagen och ett glittrande häng på kvällar och helger. Till oss vill du komma tillbaka igen och igen och igen. Vad väljer du?

Rulla till toppen